Nogomet

Ibrahimović: Navijači me niso (pretirano) poniževali!

Milano, 17. 09. 2009 08.21 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Švedski reprezentant v vrstah Barcelone Zlatan Ibrahimović je v sredo odigral tekmo proti klubu, kjer je blestel zadnja tri leta, milanskemu Interju.

Zlatan Ibrahimović se je na stadionu Giuseppe Meaza počutil kar domače.
Zlatan Ibrahimović se je na stadionu Giuseppe Meaza počutil kar domače. FOTO: Reuters

Čeprav je bilo pred derbijem prvega kroga Lige prvakov med Interjem in Barcelono več govora o tem, kako bodo navijači milanskega kluba pričakali njihovega ljubljenca iz zadnjih treh sezon Zlatana Ibrahimovića, se je očitno zgodba odvila zelo mirno. Bilo je sicer nekaj negodovanj privržencev kluba ob dotikih igralca z žogo, to pa je tudi vse, kar se je 'pretresljivega' zgodilo Švedu na stadionu Giuseppe Meazza.

"Slišal sem žvižge in nekaj posameznih poniževanj s strani gledalcev, vendar nič posebnega. Z mislimi sem bil popolnoma osredotočen na obračun in zadovoljen sem s končnim izkupičkom,“ je po tekmi dejal Ibrakadabra in nadaljeval: "Po mojem mnenju smo bili boljša ekipa na terenu, tudi točka pa je lep uspeh. K Interju je prišlo nekaj novih nogometašev in kot ekipa delujejo bolj kompaktno kot lani.

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

James Mason CRAFTS
18. 09. 2009 16.36
navijači Interja so zamerili ibrahimoviću ker se je preselu v drug klub. posledica tega pa so žvižgi ob kontaktu z žogo ibrahimovića
IZOLCAN
17. 09. 2009 09.59
ne ne samo žvižgali celo tekmo
kunilingus
17. 09. 2009 09.58
Kupljena tekma!
BOIXOS_NOIS
17. 09. 2009 09.52
TheSmartHead ... use si ok napisu ... sam da mu manka kvalitete? lepo te prosm no ;) VAMOS BARCA !!!!
warezovc@email.si
17. 09. 2009 09.49
TheSmartHead
17. 09. 2009 08.55
Ja, Inter je na trenutke igral zelo lepo, Sneider je dajal super žoge naprej, morda včasih celo preveč dobre, da bi igralci skapirali kaj je s tem mislil. Drugače pa dobra tekma z lepimi potezami, edino kaj je manjkalo so bili goli :) Glede Ibrahimovića bom rekel takole: Lahko bi dal kak gol, ker je imel 2 lepi priložnosti, v napadu je zgubil mnogo žog, sicer pa odigral kar solidno. Ampak se vidi, da se še ali ni prilagodil ali pa mu enostavno manjka kvalitete.