Nogomet

Gazajev: Nihče ne more zaustaviti Barce

Barcelona, 30. 09. 2009 08.20 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Čeprav je Dinamo iz Kijeva v drugem krogu Lige prvakov na gostovanju pri Barceloni izgubil, je trener Ukrajincev Valerij Gazajev z igro svojih varovancev zadovoljen.

Valerij Gazajev
Valerij Gazajev FOTO: Reuters

Kijevski Dinamo je tekmo skupine F začel zelo solidno in bil v uvodnih minutah celo boljši nasprotnik od favoriziranih domačinov. Varovanci Josepa Guardiole so se le zbrali in po zadetku Lionela Messija in Pedra Rodrigueza stvari postavili na svoje mesto.

"Čestitam Barceloni za zmago. Igrajo fantastično in nikakor jih nismo mogli zaustaviti. Izjemni so tako posamično kot tudi ekipno. Naredili smo vse, kar je bilo v naši moči, vendar nihče ne more zaustaviti Barcelone. Za naše igralce je bila to velika izkušnja in upam, da ji bo v prihodnje dobro služila. Nogometašev Barce ne moreš kritizirati, saj igrajo na zelo visoki ravni,“ s komplimenti ni skoparil trener gostov Valerij Gazajev.

Zlatan Ibrahimović še vedno čuti bolečine v gležnju.
Zlatan Ibrahimović še vedno čuti bolečine v gležnju. FOTO: Reuters

Šved Zlatan Ibrahimovič, ki je prikazal eno boljših predstav v dresu Blaugrane, je z rezultatom zelo zadovoljen. Še bolj kot zmaga svojega moštva pa ga veseli dejstvo, da je milanski Inter v gosteh pri Rubin Kazanu le remiziral.

"Interjev remi je za nas dober rezultat, saj imamo sedaj prednost pred njimi,“ je povedal Zlatan, ki kljub dobri predstavi še ni povsem pripravljen. Pri igri ga še vedno ovira poškodba, ki jo je staknil minuli teden. "Še vedno nisem 100-odstoten. Poškodba gležnja mi še vedno povzroča preglavice," je še dodal napadalec Barce.

Izid:

Barcelona – Dinamo Kijev 2:0 (1:0)
Messi 26., Pedro 76. 

SORODNI ČLANKI

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

rudolf.hess
30. 09. 2009 14.11
Dinamo je včeraj igral kot oxford v coca cola ligi. žalostno. niti žoga ni prišla od noge do noge. na srečo je schokovski branil dobro in obramba je vzdržala.napad in organizacija igre pa je polom..
nikkim
30. 09. 2009 11.23
za razliko od eto-ja ki se se očitno ni privadu na INTER. ZA ZDAJ SEVEDA,;))))))))))))))))))))))
nikkim
30. 09. 2009 11.19
ibra se še privaja in morem povedat z svojega vidika da mu gre zelo dobro,predvsem mi je pa všeč da ni več tako sebičen kar me je na njemu zelo motilo,očitno mu barca zelo leži in če bo tako nadaljeval bo še vrjamem zelo napredovau in stem posledično tudi upam gveč zabijal.svaka mu čast. l.p
BOIXOS_NOIS
30. 09. 2009 10.42
buzara .... lahko se bol igrajo ... nerabjo nc spreminjat sam se mal hitrej naj jim tece zoga pa so na konju ;) VAMOS BARCA !!
buzara
30. 09. 2009 09.58
se ne bi strinjal. s časom bodo nasprotniki preučili igro in sestavili taktiko,ki bo zaustavila barcelono. bolje niti ne morejo igrati, lahko le še slabše.
lebubblegum
30. 09. 2009 09.58
ibra je car....da se tok je tok hitr ukluču u barcelono....zakoooon!