Nogomet

Galliani: Vse smo se dogovorili

Milano, 31. 10. 2009 10.54 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Vodstvo nogometnega kluba AC Milan je tik pred tem, da tudi uradno obvesti javnost, da se januarja v klub vrača angleški reprezentant David Beckham.

David Beckham bo v kratkem spet postal član AC Milana.
David Beckham bo v kratkem spet postal član AC Milana. FOTO: Reuters

Član ameriškega nogometnega kluba Los Angeles Galaxy David Beckham je tik pred vrnitvijo k AC Milanu. "Vse smo se dogovorili, čakamo le še nekaj dokumentov in vest bo tudi uradno krasila našo spletno stran,“ je za Corriere della Sera povedal podpredsednik kluba Adriano Galliani. Anglež se na Apeninski polotok vrača tudi zato, da bo vseskozi na očeh selektorju Gordon Albiona Fabiu Capello, ki je že pred časom dejal, da ga ne bo odpeljal na južnoafriško prvenstvo, če ne bo igral v kateri izmed najmočnejših lig na svetu.

"Že od prvega delovnega dne razmišljam, kot da je on z nami. Saj ga ni bilo vsega šest mesecev. S kakovostnimi potezami in izkušnjami bo veliko doprinesel ekipi. Moji igralci ga obožujejo kot igralca in človeka,“ je dejal trener Rossonerov Leonardo.

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

milanista82
31. 10. 2009 12.46
Beckham pa odpisan ja. Lani je bil kar presenetljivo dober, ce ze ne odlicen. Glede na to da je Leo zacel furat sistem 4-3-3 bo se kako prav prisel. Cakam na debi Simone Verdija; "italijanski Pato".
incredible9
31. 10. 2009 12.22
micikica beckham ni nikoli odpisan ! =)
mickica
31. 10. 2009 11.16
Zdi se mi, da je Milano zadnje čase klub odpisanih zvezdnikov.