Nogomet

Galliani: Januarja pride le Beckham

Milano, 26. 10. 2009 16.46 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Zvesti privrženci nogometnega kluba AC Milan pričakujejo, da se bo igralski kader v zimskem prestopnem roku pošteno spremenil, a podpredsednik Adriano Galliani ima drugačne načrte.

David Beckham se januarja vnovič seli v Milano.
David Beckham se januarja vnovič seli v Milano. FOTO: X17ONLINE.COM

"Nikoli nismo govorili o kupovanju igralcev. Samo David Beckham bo prispel januarja in nihče več. Huntelaar? Ni naprodaj. Trenutno ni v stanju, da bi nam pomagal, ampak na nas je, da ga ustrezno dvignemo,“ je za Sky Sports Italia povedal podpredsednik nogometnega kluba AC Milan Adriano Galliani.

Glede na besede podpredsednika bo očitno zimski prestopni rok v italijanski modni prestolnici za razliko od številnih drugih velikih nogometnih sredin, zelo miren. Kljub temu da pravih igralskih okrepitev ne bo, pa cilji kluba ostajajo jasni: "Ne smemo izpasti iz Lige prvakov. Objektivno je osvojiti najelitnejše evropsko klubsko tekmovanje, v Serie A pa skleniti sezono na tretjem mestu in se vnovič uvrstiti med evropsko nogometno elito.

SORODNI ČLANKI

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

xman1
26. 10. 2009 20.47
Galliani dream on ;)