Nogomet

Galliani bo stiskal pesti za Inter

Milano, 09. 12. 2009 12.33 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Nogometaši Milana so si z remijem (1:1) na gostovanju v Zürichu zagotovili preboj v osmino finala Lige prvakov. Prvi operativec 'rossonerov' Adriano Galliani je po uspehu dejal, da bo danes navijal za Inter.

Adriano Galliani bo navijal za večne rivale.
Adriano Galliani bo navijal za večne rivale. FOTO: Reuters

Adriano Galliani je po uvrstitvi Milana v osmino finala na hitro zaupal, s kom se v nadaljevanju tekmovanja ne želi srečati. Desna roka Silvia Berlusconija se nikakor ne želi pomeriti z londonskim Chelseajem, ki ga vodi nekdanji strateg 'rossonerov' Carlo Ancelotti. "Vedeli smo, da tekma proti Zürichu ne bo lahka. Pred srečanjem smo imeli nekaj težav s pripravljenostjo Ronaldinha in Kakhaberja Kaladzeja," je za ANSA povedal Galliani, ki mu je žal za izpad Juventusa, proti Rubinu pa bo pesti stiskal za Inter: "Razočaran sem, da se Juventusu ni uspelo prebiti naprej. Danes bom navijal za Inter, saj moramo obraniti število italijanskih moštev v Ligi prvakov."

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

nebi
09. 12. 2009 15.00
Italijanski klubi bi morali navijat in si pomagat (z nasveti...) v ligi prvakov, saj se jim nemški po kakovosti približujejo, zato obstaja možnost, da bodo imeli vsako leto "le" 3 predstavnike v ligi prvakov, Nemci pa 4.
White_Penguin
09. 12. 2009 14.32
to je mestno spoštovanje.
tnaj
09. 12. 2009 13.53
Forza Inter :)