Nogomet

Benitez: Moramo verjeti v napredovanje!

Liverpool, 21. 10. 2009 08.44 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Trener Liverpoola Rafael Benitez je po porazu na Anfield Roadu proti Lyonu dejal, da je njegovo ekipo športna sreča zaobšla.

Rafael Benitez verjame, da se lahko njegova ekipa še prebije v nadaljevanje tekmovanja.
Rafael Benitez verjame, da se lahko njegova ekipa še prebije v nadaljevanje tekmovanja. FOTO: Reuters

Za nas je bila to ena najtežjih tekem. Imeli smo tri lepe priložnosti, da bi dosegli še drugi gol. Če bi nam uspelo, zaključek ne bi bil takšen, kot je. Naslednja nesreča je zagotovo poškodba Stevena Gerrarda, ki je zapustil teren po vsega 25 minutah igre. Njegove težave s preponami postajajo že kronične. Takoj ko je začutil bolečino, sem se odločil, da ga zamenjam. Vsako tveganje bi bilo v tem trenutku lahko usodno,“ je po tekmi razlagal Španec Rafael Benitez.

Liverpool je na domačem terenu tako izpustil iz rok še eno priložnost za zmago, vprašanje pa je, ali se lahko še izvleče iz težke situacije in si zagotovi napredovanje. V skupini E je z osvojenimi tremi točkami na tretjem mestu. "Še naprej je treba verjeti v uspeh. Moramo zmagati na zadnjih treh tekmah Lige prvakov. Videli bomo, kaj se bo zgodilo. Takšen pritisk smo v minulih sezonah večkrat čutili,“ je še dodal Rafa.

Za nameček njegovo ekipo že v nedeljo čaka pomemben prvenstveni obračun, in sicer na Anfieldu gostuje aktualni angleški prvak Manchester United.

SORODNI ČLANKI

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

cool123
21. 10. 2009 15.06
ne vem zakaj ne začnejo na a kanalu prenos liverpoolovih tekem z njihovo himno tako kot jo na htv kjer reporter utihne
AmonAmarth
21. 10. 2009 10.23
In ne bodo zmagal! V Lyonu ne! kar bo dovolj za smeh in izpad!