Nogomet

Beckham se bo vrnil v Milan

Milano, 11. 09. 2009 10.48 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Moštvi Los Angeles Galaxy in Milan sta se po poročanju programa Sky Sport Italia dogovorili o vnovični posoji Davida Beckhama. Angleški reprezentant se bo na San Siro znova vrnil januarja.

Če je verjeti Sky Sport Italii, se bo David Beckham januarja vrnil na San Siro.
Če je verjeti Sky Sport Italii, se bo David Beckham januarja vrnil na San Siro. FOTO: Reuters

Sky Sport Italia poroča, da bo David Beckham januarja znova obleke rdeče-črn dres Milana. Prihodnost angleškega nogometnega zvezdnika je bila pod vprašanjem, ko je ta naznanil, da ima na mizi več ponudb. Če je verjeti poročanju italijanskega športnega programa, pa je Becks le našel skupni jezik z 'rossoneri'. Beckham naj bi imel možnost, da z moštvom Los Angeles Galaxy razdre pogodbo in jo podpiše z Milanom, a se to skoraj zagotovo ne bo zgodilo, saj rdeče-črni ne želijo podpisati večletne pogodbe. Po drugi strani pa angleškega reprezentanta na ZDA vežejo tudi sponzorske pogodbe.

Govorice je podkrepil tudi podpredsednik Milana Adriano Galliani, ki je o Beckhamu že govoril z angleškim selektorjem Fabiom Capellom, ki se veseli Becksovega povratka na San Siro. Tudi strateg Milana Leonardo  naj že koval nove taktične zamisli. Tako bi naj Andrea Pirlo deloval bolj ofenzivno, Beckham pa bi zasedel desno stran sredine igrišča. Tako Galaxy kot Milan govoric zaenkrat še nista potrdila.

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

qwertzz
13. 09. 2009 10.50
izjava berlusconija še pred začetkom sezone: ne bomo več kupovali igralcew starejših od 23 let. čez dva dni kupijo golmana romo (35 let) zdej bi pa še tega penzionera
ajaxavi
11. 09. 2009 16.35
škoda da ga ne bo proti realu upam da Milan zmaga proti realuz
paparazz
11. 09. 2009 13.34
Beckham je dobro igral v Milanu in mislim, da mu evropski nogomet ful sede !!! Milan pa ga bo zelo rabu, ker so v krizi !!!!
THC1000
11. 09. 2009 12.15
njemu želim vse dobro ampak mislim da ne bo mogel veliko doprinesti k ekipi...ker je pač ostala ekipa precej "slaba".... FORZA INTERNAZIONALE!!!!
JozaFric
11. 09. 2009 11.47
V italiji se ne rabi trudit, ker so rezultati tekem že itak v naprej določeni