Šport

Lampard blizu Barcelone

Barcelona/London, 05. 02. 2008 16.41 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Katalonski mediji so angleškega nogometaša Franka Lamparda opazili v Barceloni. Frankie naj bi v Ciudad Condalaju kupil luksuzno vilo.

Član londonskega premierligaša Chelsea  Frank Lampard je v mondenem predmestju Barcelone, imenovanim Ciudad Condala, kupil luksuzno vilo. Katalonski predstavniki sedme sile, ki so Angleža opazili na Pirenejskem polotoku, so tako nemudoma povezali nakup hiše s trenutno drugouvrščeno ekipo španske La Lige.

Frank Lampard je kupil hišo v mondenem predelu Barcelone.
Frank Lampard je kupil hišo v mondenem predelu Barcelone. FOTO: Reuters

Lampard je bil namreč že pred časom ena izmed večjih želja katalonskega velikana, a se je popularni Otočan vselej odločil, da je zanj in družino najbolje, da ostane na Stamford Bridgeu.

Zadnji poizkus Kataloncev, da ga zvabijo na Nou Camp, se je končal s povišanjem plače angleškemu reprezentantu v vrstah modrih, kasneje pa mu je lastnik moštva Roman Abramovič obljubil, da bo njegova zvestoba Londončanom še dodatno okrepljena. V Ciudad Condalu sicer živita Ronaldinho in Lionel Messi.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.