Košarka

Poslavlja se legendarni insajder lige NBA

New York, 18. 09. 2024 16.59 | Posodobljeno pred 21 urami

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
Žan T. Urbanija
Komentarji
0

Legendarni NBA insajder Adrian Wojnarowski se poslavlja od novinarske kariere. 55-letnik, ki je skozi leta postal sinonim za najboljše zgodbe iz sveta NBA, je bil znan po ekskluzivnih novicah o menjavah igralcev in zanesljivih virih, ki so bili prisotni v prav vseh ekipah lige. Po 37 letih uspešne novinarske kariere se Wojnarowski odpravlja novim izzivom naproti – na Univerzi St. Bonaventure bo pomagal pri razvoju košarkarskega programa.

Adrian Wojnarowski je bil desetletja v ospredju poročanja o najnovejših novicah iz sveta NBA kot novinar in kolumnist za ameriška medija Yahoo in ESPN. 'Woj', kot je tudi njegov nadimek, je bil v ospredju predvsem, ko je bila odprta 'NBA tržica', saj je bil skupaj z Shamsom Charnio prvi vir, ki je objavil menjave igralcev in podpise novih pogodb največjih zvezdnikov v ligi.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

"Zavedam se predanosti, ki jo zahteva moja vloga, in to je vlaganje, za katerega preprosto nimam več pravega zagona," je zapisal. "Čas ni neomejen in svojega želim porabiti na načine, ki so mi osebno bolj smiselni," je še dodal.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.


KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.