Košarka

Ljubljanski festival športa v Halo Tivoli prinaša zvezde Evrolige

Ljubljana, 12. 08. 2024 14.49 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Ljubljanska Hala Tivoli bo v začetku septembra, v okviru Ljubljanskega festivala športa, gostila košarkarski spektakel. Na tivolskem parketu bomo imeli na močnem mednarodnem košarkarskem turnirju priložnost spremljati Cedevito Olimpijo, Panathinaikos, Anadolu Efes in Bayern Basketball. Košarkarski spektakel iz Tivolija bomo prenašali na Kanalu A in VOYO.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

V okviru Ljubljanskega festivala športa, ki bo 5., 6. in 7. septembra potekal v Ljubljani, se bo v petek, 6., in v soboto, 7. septembra, v ljubljanski Hali Tivoli odvil pravi košarkarski spektakel. 

Na močnem mednarodnem turnirju bodo nastopili aktualni prvak Evrolige, Panathinaikos, prvak Evrolige iz sezone 2021/22, Anadolu Efes, dvakratni udeleženec četrtfinala najmočnejšega košarkarskega tekmovanja v Evropi, Bayern Basketball, ter gostitelji turnirja, aktualni slovenski državni, pokalni in superpokalni prvaki, košarkarji Cedevite Olimpije.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Petek, 6. septembra, ob 18.00:
Cedevita Olimpija - Panathinaikos

ob 20.30:
Anadolu Efes - Bayern
*Tekmi za končni razvrstitev bosta v soboto, 7. septembra 2024, ob 16.00 in 18.30.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.