Košarka

Kljub črnogledim napovedim bo lahko nadaljeval kariero

Beograd, 28. 09. 2023 15.42 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
STA, A.V.
Komentarji
0

Srbski košarkarski reprezentant Boriša Simanić bo nadaljeval profesionalno kariero, ko bo za to čas, je danes na družbenih omrežjih sporočil njegov manager, Miodrag Miško Ražnatović. Simanić je na svetovnem prvenstvu v Manili po udarcu v ledveni predel in zapletih po operaciji izgubil ledvico.

Nadaljevanje kariere je bilo za 25-letnega košarkarja Borišo Simanića pod velikim vprašajem, zdaj pa se je oglasil tudi njegov agent.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

"Prvi obisk Boriše pri nas v agenciji po eni najhujših poškodb na košarkarskem igrišču. Kljub temu je bilo srečanje takšno, kot je on – polno pozitivne energije, načrtov za košarkarsko okrevanje (ko bo čas) in polno smeha, želje in vere, da prihajajo novi izzivi na košarkarskem igrišču," je ob skupni fotografiji zapisal Miško Ražnatović.

"Tako, kot je to pokazal v Manili s pošiljanjem motivacijskih sporočil soigralcem iz bolniške postelje, je danes pokazal tudi moč značaja. Dobro ve, da ovir do uspeha ni," je dodal agent.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.