Košarka

Incident v Italiji, v prvem planu pa Srb Teodosić

Milano, 12. 06. 2023 08.32 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Na Apeninskem polotoku se odvija veliki finale končnice italijanskega košarkarskega prvenstva, kjer sodelujeta največja rivala, ki sta hkrati tudi najbogatejša kluba v ligi. Milano in Bologna sta odigrala že dve tekmi končnice, obe v lombardijski prestolnici, in gostitelji vodijo z 2:0 v zmagah. Verjetno je tudi to razlog, da je bil zvezdnik gostov Miloš Teodosić po novem porazu močno načet z živci. Srb se je ob odhodu s parketa zapletel v incident, ko se je zapodil med navijače in poskrbel za vsesplošni pretep.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Košarkarji ekipe Armani Milano so slavili tudi na drugi tekmi končnice italijanskega prvenstva proti Virtus Bologni (79:76) in so naredili pomemben korak v boju za naslov prvaka. Ob pomembni zmagi gostiteljev pa v lombardijski prestolnici še bolj odmeva incident, ki se je zgodil po tekmi. V središču pozornosti pa srbski košarkarski zvezdnik Miloš Teodosić. Eden najboljši košarkarjev Srbije vseh časov se je zapletel v škandal, potem ko se je ob izhodu z igrišča naenkrat zapodil med navijače. Gotovo ne brez razloga, a njegova poteza bo brez dvoma še nosila repe v prihodnjih dneh. "Omenjeni se je zapletel v pretep z navijači. Brez dvoma se ni tako odzval brez razloga, toda njegovo početje zaradi tega nima opravičila," med drugim piše Corriere Dello Sport

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

JOSEPH HAYDN
12. 06. 2023 08.52
+5
Glava ni na pravem mestu, zato nikol ne bo res vrhunski košarkaš
Amor Fati
12. 06. 2023 09.48
+0
Jz pa mislim, da ta mladenič veliko obeta