Košarka

Dončić manj kot mesec dni pred začetkom sezone staknil poškodbo

Dallas, 02. 10. 2024 20.38 | Posodobljeno pred 1 uro

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Slovenski košarkarski as Luka Dončić se je te dni z Dallas Mavericksi intenzivno pripravljal na začetek nove sezone košarkarske lige NBA. A 25-letni Ljubljančan je manj kot mesec pred začetkom nove sezone staknil poškodbo mečne mišice, zaradi katere bo moral nekaj časa trenirati po prilagojenem programu.

"Luka Dončić je ta teden med treningom prejel udarec v levo mečno mišico," je na družbenem omrežju X objavila služba za odnose z javnostjo košarkarskega moštva s Teksasa. Poleg tega so o Luki Dončiću zapisali še, da bo slovenski zvezdnik kontrolni pregled opravil čez teden dni.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Dallas Mavericksi bodo novo sezono košarkarske lige NBA začeli 25. oktobra s tekmo proti San Antonio Spursem, a še pred tem bodo odigrali štiri pripravljalne tekme. Čez šest dni bodo predsezono v domačem American Airlines Centru odprli proti Memphis Grizzliesom. Zaenkrat še ni znano, ali bo Dončić nared za prvo pripravljalno tekmo sezone, po poročanju ESPN-ovega novinarja Tima MacMahona pa poškodba ni tako huda, da se ne bi pozdravila do Dallasove prve uradne tekme v novi sezoni.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

M_teoretik
02. 10. 2024 21.25
+2
Nč hudga. Raj poglejte postavo. Je očitno trenirov kog žvau, da je zgubu toliko kil!?
Kyle
02. 10. 2024 21.17
+4
Boljš zdej kt čez en mesc