Košarka

Crvena zvezda pripeljala NBA okrepitev

Beograd, 13. 09. 2008 09.44 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Vodstvo košarkarskega kluba Crvena zvezda bo v naslednjih dneh podpisalo enoletno pogodbo z nekdanjim članom Indiana Pacers Andreom Owensom.

Andre Owens bo v novi tekmovalni sezoni nosil dres Crvene zvezde.
Andre Owens bo v novi tekmovalni sezoni nosil dres Crvene zvezde. FOTO: Reuters

Ambiciozno vodstvo košarkarskega kluba Crvena zvezda je v Beograd zvabilo nekdanjega košarkarja NBA moštva Indiana Pacers Andrea Owensa. Sedemindvajsetletnik je v zadnji sezoni igral za moštvo iz Conseco Fieldhouse arene, drugo polovico sezone pa je zaradi poškodbe izpustil.

Owens je v sezoni 2005/06 nosil dres ekipe Utah Jazz, revija Fastbreak pa ga je uvrstila med 50 največjih talentov profesionalne košarkarske lige NBA. Trener ekipe z Malega Kalemegdana Svetisav Pešić ima tako pred začetkom nove tekmovalne sezone prvo veliko okrepitev.

V prihodnjem tednu naj bi se rdeče-belim priključil še en igralec z izkušnjami iz najmočnejše evropske lige, ni pa izključeno, da bo vodstvo kluba pripeljalo še enega igralca iz lige NBA.

SORODNI ČLANKI

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

3gregi3
13. 09. 2008 18.00
peša ... kralju ..... vsak igralc hoce bit pod njegovim okriljem ... ker je edn najboljsih trenerjev na svetu ..... proud to be