Košarka

Carmelo v policijskem primežu

Denver, 15. 04. 2008 10.53 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Carmelo Anthony, zvezdnik NBA košarkarske ekipe Denver Nuggets, je bil v ponedeljek aretiran zaradi domnevne vožnje pod vplivom alkohola.

NBA košarkarja Carmela Anthonyja so ustavili le nekaj ur zatem, ko je odigral eno svojih najslabših tekem sezone, ker je z vozilom vijugal po cesti. Pozneje so ga prepeljali na zaslišanje.

Carmelo Anthony (desno) se je znašel v policijskem primežu.
Carmelo Anthony (desno) se je znašel v policijskem primežu. FOTO: Reuters

"Anthonyja so ustavili, ker so sumili, da vozi pod vplivom alkohola. Moj varovanec je pristal na krvni test, katerega rezultati bodo znani v dveh tednih," je potrdil košarkarjev odvetnik Dan Recht in dodal: "Anthony se opravičuje vsem navijačem, občini Denverja in celotni organizaciji Denver Nuggets za nemir, ki ga je povzročil." Triindvajsetletnega košarkarja so policisti nato izpustili v "varstvo trezne osebe", pred sodiščem pa se bo moral zagovarjati 14. maja.

Denver Nuggets so sicer v nedeljo zvečer s 111 : 94 premagali Houston Rockets in osvojili zadnje mesto končnice zahodne konference, a Anthony je odigral eno svojih najslabših tekem sezone. Zbral je komaj 11 točk in iz igre zadel zgolj tri od 14 poskusov.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.