Šport

Kljub ugibanjem Kek ostaja selektor

Ljubljana, 06. 12. 2007 19.27 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Kljub slabim rezultatom v kvalifikacijah za Euro 2008 Matjaž Kek ostaja selektor slovenske nogometne reprezentance.

Matjaž Kek navkljub slabim rezultatom ostaja selektor.
Matjaž Kek navkljub slabim rezultatom ostaja selektor. FOTO: Damjan Žibert

Predsednik Nogometne zveze Slovenije Rudi Zavrl se je po sestanku odločil, da bo Matjaž Kek še naprej ostal na slovenski klopi. "Predsednik NZS Rudi Zavrl in selektor Matjaž Kek sta se danes sestala in ponovno odkrito analizirala delo A reprezentance v preteklem obdobju ter obete in možnosti za izboljšave v prihodnosti. Obenem sta potrdila, da bosta tako NZS kot selektor tudi v naprej delovala v skladu z medsebojno pogodbo, " je povedal tiskovni predstvanik NZS Uroš Stanič.

Matjaž Kek bo tako slovenske nogometaše vodil tudi v kvalifikacijah za svetovno prvenstvo leta 2010.

  • MERCATOR zivalice
  • ŽAN
  • ŽIGA
  • ROK
  • VESNA
  • SAŠA
  • BRUNO
  • LIZA

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

tomkruz@email.si
06. 12. 2007 21.53
Na žalost je res tako, ampak Kek ni toliko kriv in niti ni tako slab trener..no ja neka povprečna sivina, ampak je le lutka v rudekovih rokah, kateri ima pač svoje načrte in apetite za pobiranje provizij od prestopov, katere omogoča z svojim diktiranjem kdo bo igral in kdo ne. Na žalost se vsem skupaj je..e za fuzbal in rezultate, igralci igrajo samo da (dokler) se prodajo, bajsek pa vleče denarce.
matjaz.jah@gmail.com
06. 12. 2007 21.20
rsp.123 oni nič ne analizirajo ker ni kaj za analizirat to kaj je je podn od podna in bo dokler bo Kek selektor!...in s tem dokazuje da mu je vseeno za slovenski nogomet!...je pa res da ima lepo plačo in ne bo sam odstopil! Dokler pa bo delal tako kot narekuje ŠEFE slo nogometa pa bo tudi ostal selektor!
fiatbrava
06. 12. 2007 21.19
In agonija slovenskega reprezentančnega nogometa se bo žal nadaljevala... Kakšni kreteni! Seveda je Zavrlu lepo, ko greje stolček NZS in dobiva mastno plačilo neodvisno od rezultatov reprezentance in dokler ne bo neke revolucije, bomo v nogometu tam, kjer smo. Kek bi pa sam moral doumeti, da ni kos izzivu in odstopiti. Ni vse v denarju, ni vse v tem da ti oblečeš trenirko ali bundo reprezentance. Treba je znanje prenesti na reprezentante. In tega znanja v tem trenutku ni in tudi če bi bil, ga ti obstoječi reprezentantje niso sposobni absorbirati. Žal. Tako da bi pomagal le temeljit rez tako v vodstvu NZS kot na selektorskem stolčku ter navsezadnje tudi v sami reprezentančni vrsti.
rsp.123@email.si
06. 12. 2007 20.21
Pismo, teli naši samo nekaj analizirajo, pa analizirajo, pa analizirajo, pa analizirajo, pa analizirajo......Kakšni so rezultati teh analiz, smo in na žalost še bomo videli.......