Šport

Katanec se še ni odločil

Skopje, 30. 11. 2007 10.37 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
STA, T.Š.
Komentarji
2

Srečko Katanec je odločitev o podpisu pogodbe z Makedonci preložil na 20. december.

Srečko Katanec si je pred podpisom pogodbe vzel čas za premislek.
Srečko Katanec si je pred podpisom pogodbe vzel čas za premislek. FOTO: Reuters

V Skopju sta se v četrtek sestala predsednik Makedonske nogometne zveze (FFM) Haralampie Hadži-Risteski in slovenski trener Srečko Katanec. Nekdanjemu selektorju Slovenije je ob koncu nogometnih kvalifikacij za EP 2008 v Avstriji in Švici potekla pogodba z makedonsko reprezentanco.

Kot poročajo makedonski mediji, sta oba zadovoljna z dosedanjim sodelovanjem, o njegovem nadaljevanju pa se zaenkrat nista dogovorila. Katanec je predsedniku dejal, da potrebuje čas za razmislek in da bo svojo odločitev, ali bo z Makedonci podpisal novo pogodbo, sporočil do 20. decembra.

Za usluge Katanca naj bi se zanimale tudi nekatere druge reprezentance, kot sta Albanija in Bolgarija. Ljubljančan se je pred odhodom v Makedonijo sestal tudi s predsednikom Nogometne zveze Slovenije Rudijem Zavrlom.

SORODNI ČLANKI

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

nemejugat
01. 12. 2007 15.48
Katanec je bil dober nogometaš, kot selektor pa je dokazal da se s garanjm in trdim delom da nekaj narediti. Ker je (naj bi bil) selektor tisti ki odreja kdo, kako in kaj se bo igralo ga ne more biti zvezdnika ki bi mu lahko oporekal, pa četudi je to največji zvezdnik ( recimo mu Zahovič ???). Glede na to, da se na SP Zavrl ni potegnil za selektorja, mislim da Katanca kot selektorja naših nogometašev ne bomo videli. Možnost sicer obstaja, toda le ob odstopu Zavrla s svojo ekipo ali da bi se Katanec pusti zavesti....
misicast20@email.si
30. 11. 2007 12.48
BRAVO Srečko Katanec, eden redkih odločnih trenerjev, ki stoji za svojimi besedami in ne pusti da mu zunanji lobisti urejajo reprezentanco....svaka ti čast srečko