Šport

Katanec in Subotić družinsko v novo leto

Ljubljana, 31. 12. 2007 13.25 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Selektor Makedonije in svetovalec pri NK Interblock Srečko Katanec in trener košarkarjev Splita Slobodan Subotić – Piksi bosta nadaljevala decembrsko druženje.

Po športno zelo razburljivem decembru bo selektor nogometašev Makedonije in svetovalec pri NK Interblocku iz Ljubljane Srečko Katanec zadnji dan v koledarskem letu preživel v Ljubljani.

Trener košarkarjev Splita Slobodan Subotić - Piksi (levo) in Srečko Katanec se bosta za silvestrovo zabavala v družinskem krogu v Ljubljani.
Trener košarkarjev Splita Slobodan Subotić - Piksi (levo) in Srečko Katanec se bosta za silvestrovo zabavala v družinskem krogu v Ljubljani. FOTO: Damjan Žibert

Katanec je po silovitih in predvsem namišljenih preobratih nazadnje podaljšal selektorsko „ljubezen“ na klopi makedonske reprezentance, s silnimi denarjem ga je ob tem zasul še igralniški podjetnik Joc Pečečnik. Katanec bo tako novo leto lahko mirno pričakal v družinskem krogu v slovenski prestolnici.

Zadovoljni Srečko Katanec bo novo leto preživel pod Šmarno goro, naslednje jutro pa odšel še na njo.
Zadovoljni Srečko Katanec bo novo leto preživel pod Šmarno goro, naslednje jutro pa odšel še na njo. FOTO: Damjan Žibert

Pridružil se mu bo seveda njegov najboljši prijatelj, trener košarkarjev Splita Slobodan Subotić – Piksi, s katerim sta si predzadnjo nedeljo v letu 2007 ogledala tudi tivolski koncert Roberta Pešuta – Magnifica, tudi sicer pa sta se v letošnjem decembru zelo veliko družila. Silvestrsko razpoložena Katanec in Subotić bosta najdaljšo noč v letu tako preživela v umirjenem družinskem krogu v eni izmed vil pod Šmarno goro, kjer njuni družini tudi živita.

Družinsko novoletno zabavo pa bosta skoraj zagotovo „vodili“ njuni ženi, Barbara Subotić in Romana Katanec, ki pa se s svojima izbrancema Piksijem in Srečkom na prvi dan, točneje zgodnje jutro prihodnjega leta skoraj zagotovo ne bosta odpravili na Šmarno goro.

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Prvo Bore
31. 12. 2007 19.38
Srečko Katanec SREČNO 2008 in še naprej nizi uspehe v nogometu. Poje iz katere banane države si pa TI prišel ??
Alteist
31. 12. 2007 19.20
poje.marko, kar precej kolesc ti manjka v glavi.
Infidel
31. 12. 2007 18.04
Sramotna je NZS, ne pa Srečko. Kot je napisal nekdo pred mano...riba smrdi pri glavi. Zavrl ma NZS kot kak s.p. Kar se tiče "tujcev" v Sloveniji, brez njih ne bi bili na SP, ja, več jih je.
marxon8
31. 12. 2007 16.18
Sam ta srečko pa je izdajalec slovenskega nogometa. Raje pomaga makedoncem kot slovencom. Toda če se ne motim je on tud iz nekje tam spodaj. Kaj je že hrvat al kaj. Sramota katanc.