Šport

Katančeve zadolžitve v Interblocku

Ljubljana, 24. 12. 2007 18.43 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
Matic Švab
Komentarji
3

Katanec bo klubu pomagal pri nakupu igralcev in preboju na evropsko nogometno sceno.


KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

nikkim
05. 06. 2008 02.29
user491 se strinjam z tabo,popolnoma.zaho je kralj,acimovicev gol,da ne govorim o ostrcu ki je dejansko 2-3 kategornik se opravicujem vsem z vsem spostovanjemdo ostrca,da ne govorim o rudonji,hitr ko munja,borben ko da mu zadnja utakmica,pa se simpaticn,a bolan ni biu glih za reprezentanco,ampak njegov gol je nas pa poleljav kam žžžeeee.jopet mu hvala za vse.no vse te fante je pa zbrav spet ta isti sreckoooooo.no da ne dogovlacim,kapo dol. srecko je biu vedno borec in to je zahtevau tudi od njih,pac nekaterim ja pa mal v glavo stoplo,ko sam, sta sam, pa se ni izslo.tko da user491 zaho END co.sta bila srecko in zaho.na zalost se je pa koncalo tko kod se pac je. zalostno a resnicno. kaj čes tko pač je. l.p. ljubitelj nogometa
user491
25. 12. 2007 12.57
e brez Zaho & co. nam neb mogl pomagat NE Srečko in NE Mourinho in NE Cappello SKUPAJ. Igrauci so bolj pomembni od selektorjev. Strinjam pa se da se igrauci morjo podredit selektorjem. Tud danes mi znamo pridt do gola, ampak pravih asistenc za gol in realizatorjev nimamo. Ravno to pa je znala ta Zaho kompanija. To je razlika, ki je noben selektor ne more nadoknadit.
Sam Il
25. 12. 2007 04.22
CAR! Pri nas se je dokazal, pa smo ga spljuvali! Naj se se enkrat dokaze drugje, in naj ga z denarjem zvabijo nazaj v SLO. Pa naj Zaho in kampanja drzi gobce potem ;)