Šport

Kakšno vlogo bo imel?

Maribor, 11. 12. 2006 20.03 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
D.L./J.D./M.T./Š.Z.
Komentarji
2

Predsednik NZS Rudi Zavrl in njegov največji kritik Zlatko Zahovič sta bila po sestanku zelo skrivnostna.

Sta zgladila spore?
Sta zgladila spore? FOTO: Jani Dolinšek

V Mariboru sta se srečala predsednik Nogometne zveze Slovenije Rudi Zavrl in nekdanji reprezentant in njegov največji kritik Zlatko Zahovič. Darko Milanič, ki naj bi prihodnji teden postal selektor slovenske nogometne reprezentance, si je namreč zaželel, da bi pri novi reprezentančni zgodbi pomagal tudi Zahovič.

Tako Zavrl kot Zahovič sta bila po sestanku precej skrivnostna. Dejala sta, da sta se pogovarjala o prihodnosti in ne o preteklosti, beseda pa je bila naravnana v dobrobit slovenskega nogometa. O morebitnih funkcijah, ki naj bi jih prevzel Zahovič, nista želela govoriti, sta pa dejala, da se bosta še pogovarjala. Sicer se v javnosti pojavljajo ugibanja, da bi Zahovič lahko postal športni direktor reprezentance.

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

krtkoen
12. 12. 2006 06.27
Malomorgn! Sovražniku ponudš mal drobtinc, ta je hitr zadovoln - pa si zmagu! Nobene konkurence, večna vladavina ... fuzbal pa v riti ...
vbccbcvbc
11. 12. 2006 21.10
Dobra prva slika, predvsem Zahota. Sicer pa bo to dobrodošla poteza, če bo do nje prišlo. Kot kaže je Zavrl spoznal nekatere svoje zmote in bo odslej delal v korist reprezentance.