Šport

Jeseničani nimajo sreče

Jesenice, 11. 01. 2008 10.56 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
STA, T.Š.
Komentarji
0

Po odločitvi Čeha Nedveda, da zapusti Jesenice, v Podmežaklo prav tako ne bo kanadskega branilca Yandla.

Hokejski klub Acroni Jesenice v zadnjem obdobju res nima sreče pri izbiri novincev, ki bi okrepili železarje za tekme v drugem delu avstrijske lige EBEL in končnici. Strokovni štab je  na hokejski "tržnici" pogledoval predvsem za branilci, vendar trenutno iskanje še ni obrodilo sadov.

Po odhodu 38-letnega češkega branilca Jaroslava Nedveda, ki je na Jesenicah opravil le nekaj treningov, nato pa se je odločil za odhod v domovino in operacijo rame, so se vodilni možje kluba na Jesenicah dogovorili za prihod 25-letnega Briana Yandla, vendar niti Kanadčana ne bo v Podmežaklo.

Yandlov zastopnik je v četrtek zvečer sporočil, da ima hokejistov oče velike težave z zdravjem, zato je nesojena jeseniška okrepitev ostala na drugi strani Atlantika. "Kako se bomo odločili, mi še ni popolnoma jasno, kajti na trgu v tem trenutku ni na razpolago veliko igralcev. Tujec mora biti na višji ravni kot domači igralci, sicer to ni okrepitev," je možnosti za nove okrepitve komentiral športni direktor Jesenic Matjaž Mahkovec.

SORODNI ČLANKI

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.