Šport

Jerančičeva z močnejšim Ferrarijem

Ljubljana, 20. 03. 2007 19.20 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Nina Jerančič bo tudi v novi sezoni vozila v pokalu Ferrari Challenge, in sicer za volanom novega dirkalnika.

Nina Jerančič bo sedla za volan novega dirkalnika, Ferrarija F430
Nina Jerančič bo sedla za volan novega dirkalnika, Ferrarija F430 FOTO: POP TV
Zelo sem vesela, ker nadaljujemo projekt. Letos še toliko bolj, ker bo to povsem slovenska ekipa. Pričakovanja so v skladu z novim avtomobilom. Stopničke so že bile, upam, da bom letos še višje Nina Jerančič

Vsi, ki pri nas spremljajo dirkanje, so se v minulih letih že navadili, da za volanom tega jeklenega lepotca sedi ženska. Podobno je s tekmeci, ki Nini Jerančič lani pogosto niso mogli do živega. Letos bo edina slovenska predstavnica v tem prvenstvu dirkala v bolj zahtevni konkurenci, kar pa ni znižalo njenih ciljev.

Kot novinka bo Nina potrebovala vsaj nekaj dirk za privajanje na nov avto, Ferrari 430 Challenge, ki ima marsikaj skupnega z dirkalniki, s katerimi se s tekmeci v prvenstvu formule 1 merita Kimi Raikkonen in Felipe Massa.

Nina Jerančič
Nina Jerančič FOTO: POP TV

Nina pa je z leti postala izredno prepoznavna članica karavane, pri čemer imajo največjo zaslugo za to njeni dosežki na stezah. Tako ne preseneča dejstvo, da je Jean Todt osebno pozdravil odločitev, da bo hitra Slovenka letos dirkala v povsem slovenskem moštvu.

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

kleemn@email.si
20. 03. 2007 22.34
Svaka čast :) Da le pride do tiste prve stopničke :)
kgb@akcija.net
20. 03. 2007 21.12