Šport

Janica še razmišlja o snegu

Zagreb, 09. 11. 2007 18.33 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Najboljša hrvaška smučarka vseh časov Janica Kostelić še vedno razmišlja o smučanju. Sedaj ga spremlja le še kot gledalka.

Janica sedaj smučanje spremlja le kot gledalka.
Janica sedaj smučanje spremlja le kot gledalka. FOTO: Reuters

Leto dni po tem, ko se je Janica Kostelić poslovila od belih strmin, še vedno vneto spremlja smučarske tekme. Kljub temu pa se sama ne želi več vrniti na bele strmine. »Še vedno kdaj pomislim, da bi se vrnila na tekmovalne steze in odpeljala kakšno tekmo, a potem to misel hitro opustim. Vse življenje sem se ukvarjala s smučanjem in kar čudno se počutim, ko pomislim, da nikoli več ne bom tekmovala« je dejala nekdanja hrvaška smučarka.

Kostelićeva včasih še razmišlja o tekmah.
Kostelićeva včasih še razmišlja o tekmah. FOTO: Reuters

Kostelićova se je pojavila tudi na prvem veleslalomu v Söldnu. S tem pa je tudi sprožila govorice, da se snežna kraljica mogoče vrača v karavano belega cirkusa. »Bila sem v Söldnu in res mi je bilo lepo. Tudi, ko sem še tekmovala, sem vedno komaj čakala, da se je začela sezona. Srečala sem se z dekleti iz naše reprezentance in se družila s tujimi smučarkami, ki jih že dolgo nisem videla. Uživala pa sem tudi v smučanju in res mi je bilo lepo« je še dejala Janica.


Kostelićeva pa sedaj, ko njen urnik ne narekujejo več tekme in treningi zares uživa. Nikoli se ni rada pojavljala v medijih in odgovarjala na vprašanja novinarjev. Kljub temu, da je za medije še vedno zelo zanimiva pa ima sedaj pred novinarskimi mikrofoni večji mir. To pa hrvaški snežni kraljici tudi nadvse ustreza.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.