Šport

Janica Kostelić se vrača februarja

Ljubljana, 19. 12. 2007 16.55 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Na tekmi za svetovni pokal na hrvaškem Sljemenu bo smučala tudi Janica Kostelić. Poleg nje pa se bo po beli strimini spustil tudi naš Bojan Križaj.

Ljubitelji smučanja bodo hrvaško snežno kraljico lahko videli že februarja prihodnje leto.
Ljubitelji smučanja bodo hrvaško snežno kraljico lahko videli že februarja prihodnje leto. FOTO: Reuters

Sredi februarja bo hrvaško Sljeme gostilo tekmo za svetovni pokal v slalomu. To leto pa bodo imeli ljubitelji belega cirkusa poleg profesionalnih smučarjev možnost videti tudi legendarne zvezde kot so Ingemar Stenmark, Alberto Tomba, Marc Girardelli, Franz Klammer in našega Bojana Križaja. Po nedeljskem moškem slalomu bodo nekdanji smučarski asi, nastopili na humanitarni tekmi, prvič po "upokojitvi" pa se bo po belih strminah spustila tudi najboljša hrvaška smučarka vseh časov Janica Kostelić.

Na prvem slalomu, ki ga je Sljemen gostil leta 2005 je zmagala Tanja Poutiainen, leto kasneje je zmagala Marlies Schild. Na zadnjem slalomu, ki je bil januarja letos je še drugič zapored slavila Schildova na tretje mesto pa se je uvrstila domača snežna kraljica Janica Kostelić.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

banny2
19. 12. 2007 23.19
Kakor koli že pljuvamo po hrvatih,edino tekmo ko majo pa izpeljo maximalno.