Šport

Izredna seja prestavljena

Ljubljana, 29. 01. 2007 20.09 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

V košarkarskem klubu Union Olimpija so izredno skupščino zaradi neusklajenosti vpletenih preložili na 6. februar.

Vsi prisotni delegati izredne skupščine košarkarskega kluba Union Olimpija, ki je bila sklicana za danes, so izglasovali predlog predsednika skupščine Stojana Zdolška, da izredno skupščino prestavijo na 6. februar.

34 od 67 delegatov se je za takšen korak odločilo, ker uprava kluba še ni uskladila vseh podrobnosti dnevnega reda, na katerem sta bili osrednji točki imenovanje novega predsednika kluba in novih članov upravnega odbora.

Do 6. februarja naj bi se vpleteni vendarle dogovorili, kdo ima pravo barvo, da lahko prevzame predsedniško mesto tivolskega kluba. Mnogi so bili nad razpletom zelo razočarani. Tako je nekdanji predsednik kluba Dag Kralj po skupščini dejal, da je to znak tega, da v Unionu Olimpiji stvari nikakor niso urejene.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

jaka2b@hotmail.com
30. 01. 2007 09.02
Dokler v klubu "rovarijo" osebe kot so Mermal , Kovacic etc ni moznosti za nov vzpon kluba . Sama misel da si nekateri zelijo Rajgla v Olimpijo kaze do kam je prislo mostvo iz Tivolija .