Šport

Ivanovićeva s torto do zmage

Madrid, 07. 11. 2007 09.35 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Ana Ivanović je upihnila 20 svečko in z zmago proti Kuznjecovi dobila najlepše darilo. Justine Henin je slavila brez težav.

Po prvih dvobojih ženskega teniškega mastersa v Madridu večjih presenečenj ni bilo. Najboljših osem teniških igralk na WTA-lestvici se bori za trimilijonsko pogačo, zmagovalka pa bo domov odnesla ček za milijon evrov. Igralke so razdeljene v dve "barvni" skupini, rumeno in rdečo, barvi, ki simbolizirata zastavo države gostiteljice, Španije.

Justine Henin je brez težav zmagala v prvem krogu madridskega mastersa.
Justine Henin je brez težav zmagala v prvem krogu madridskega mastersa. FOTO: Reuters

Prva favoritinja turnirja je št. 1 ženskega tenisa Justine Henin, ki je je v dvoboju rumene skupine premagala debitantko v tem tekmovanju, Rusinjo Ano Čakvetadze. V rdeči skupini je dvoboj slokih lepotic dobila Rusinja Marija Šarapova, ki je v dveh nizih ugnala Slovakinjo Danielo Hantuchovo.

Ani Ivanović so organizatorji za rojstni dan pripravili dve veliki torti.
Ani Ivanović so organizatorji za rojstni dan pripravili dve veliki torti. FOTO: Reuters

V rdeči skupini je izvrstno igralka Ana Ivanović, ki je presenetila drugo nosilko, Rusinjo Svetlano Kuznjecovo. Srbkinji so za 20. rojstni dan s tortama čestitali tudi organizatorji, sama pa si je pripravila najlepše darilo z zmago v prvem krogu mastersa. Ivanovićeva je gladko dobila prvi niz, izgubila drugega, v tretjem pa je tesno, s 7:5, dobila odločilni niz. Izenačeni dvoboj je trajal kar dve uri in 18 minut.

Izidi:
rumena skupina:
Justine Henin (Bel) - Ana Čakvetadze (Rus) 6:1, 7:6 (4);

rdeča skupina:
Marija Šarapova (Rus) - Daniela Hantuchova (Slk) 6:4, 7:5;
Ana Ivanović (Srb) - Svetlana Kuznjecova (Rus) 6:1, 4:6, 7:5;

SORODNI ČLANKI

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

deattack@email.si
07. 11. 2007 13.49
zato da mas kej za uprasat .. BRAVO ANA SAMO TAKO NAPREJ PA VSE NAJBOLSE!
odisej2
07. 11. 2007 13.34
čemu pa video v tej temi?