Šport

Igrali bodo brez selektorja

London, 04. 12. 2007 19.01 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
STA, M. F.
Komentarji
0

Angleška nogometna reprezentanca bo 6. februarja prihodnje leto v svojem hramu na Wembleyju odigrala prijateljsko tekmo s Švico.

Vodstvo Angleške nogometne zveze (FA) je sporočilo, da bodo angleški igralci na tekmi proti Švici nastopili brez selektorja. Po polomu na zadnji tekmi s Hrvaško v okviru kvalifikacij za nastop na evropskem prvenstvu prihodnje leto v Švici in Avstriji je prvi strokovni mož Steve McClaren izgubil službo, na seznamu želja FA pa so številna uveljavljena imena, kot so Nizozemec Guus Hiddink, Portugalec Jose Mourinho, Irec Martin O'Neill in Italijan Fabio Capello.

Jose Mourinho je najresnejši kandidat za prevzem angleške reprezentance.
Jose Mourinho je najresnejši kandidat za prevzem angleške reprezentance. FOTO: Reuters

Iz pisarne FA so potrdili, da se bo angleška izbrana vrsta 26. marca prihodnje leto v prijateljskem dvoboju pomerila s Francijo, tekma pa bo na stadionu Stade de France. Takrat naj bi že bil znan selektor Otočanov, trenutno pa najbolje kotira nekdanji maneger Chelsea Mourinho.

Omenjeni je pred dnevi na faks zveze že poslal svoje zahteve, med drugim pa za štiriletno zvestobo pri Gordon Albionu zahteva 24 milijonov funtov.

SORODNI ČLANKI

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.