Hokej

Velika izziva za hokejske zmaje: v Tivoli prihajata vodilni ekipi lige

Ljubljana, 10. 10. 2024 10.58 | Posodobljeno pred 1 uro

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Hokejiste Olimpija Ljubljana ta konec tedna čakata dve atraktivni domači tekmi v ligi ICE. Zmaji so po odigranih šestih tekmah tretji na lestvici lige ICE, konec tedna pa se bodo pomerili z drugo uvrščenim Bolzanom in vodilnim moštvom lige – Graz 99ers.

Trevor Gooch je lani navduševal v dresu Olimpije, v petek prihaja v Tivoli kot hokejist Gradca.
Trevor Gooch je lani navduševal v dresu Olimpije, v petek prihaja v Tivoli kot hokejist Gradca. FOTO: Damjan Žibert

V petek, ko v goste prihaja Bolzano, bo tekmo obiskalo več kot 300 tujih študentov, ki so v Sloveniji na izmenjavi. Pri Olimpiji verjamejo, da bodo gostom iz tujine poleg odličnega hokeja nepozabno vzdušje pričarali tudi strastni ljubljanski navijači. V nedeljo se bodo Ljubljančani že ob 14.45 pomerili z zvezdniško ekipo Gradca, pri katerem letos igra tudi Trevor Gooch, ki je lani nastopal v zelenem dresu. Ura je zgodnejša, ker se bo v Tivoliju odvijal Družinski dan. Klub z avstrijske Štajerske je odlično odprl sezono in vodi na lestvici lige ICE. Dogajanje se bo začelo že ob 13.30 in bo posvečeno družinam ter otrokom.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.


 

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

wsharky
10. 10. 2024 12.38
+2
za bolzano bi še šlo, graz pa jih bo strosil
tekač
10. 10. 2024 11.55
Dve zmagi in prvo mesto na lestvici. Upam,da bo igrala tudi nova pridobitev Olimpije. Zdaj pokažite iz kakšnega testa ste...