Hokej

Ameriški branilec naj bi bil zadnja okrepitev hokejskih zmajev

Ljubljana, 19. 06. 2024 08.50 | Posodobljeno pred 23 dnevi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Iz tabora HK Olimpija Ljubljana prihaja informacija, da se je člansko moštvo, ki bo nastopalo v ligi ICE, kompletiralo. Kot zadnja okrepitev se ekipi pridružuje ameriški branilec Wyatt Ege. V pretekli sezoni je 29-letni Ege branil barve Pustertala, polfinalista lige ICE. Pred tem je igral v ameriški študentski ligi NCAA (Ohio), slovaški Extraligi (Nitra) in Cincinnati (ECHL).

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Wyatt Ege je pred tem je igral v ameriški študentski ligi NCAA (Ohio), slovaški Extraligi (Nitra) in Cincinnati (ECHL). "Wyatt Ege je zelo dober drsalec in dinamičen branilec, ki je zelo dober v tranziciji. To smo iskali in Wyatt predstavlja zadnji košček v mozaiku naše ekipe. Od njegovih bivših soigralcev in trenerjev smo prejeli veliko pozitivnih besed glede njegovega karakterja in osebnosti. Nenazadnje sta bila eno sezono soigralca tudi z našim kapetanom Žigo Pavlinom, s katerim sta zelo dobro sodelovala.  Zaradi vsega naštetega smo se z veseljem odločili za sodelovanje. Še posebej pa nas navdušuje, da je v pogovorih zelo jasno in odločno povedal, da je Olimpija klub, ki se mu želi pridružiti. Zelo se veselimo sodelovanja z Wyattom," je bil v izjavi za uradno klubsko spletno stran izčrpen direktor Anže Ulčar.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.