Šport

Gudme premočan tekmec

Odense, 24. 02. 2008 15.48 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
Avtor
Matic Flajšman
Komentarji
1

Rokometaši Celja Pivovarne Laško so izgubili še drugo zaporedno tekmo Lige prvakov. Tokrat jih je ugnal Gudme (34:33).

V skorajda nabito polni mestni dvorani v Odenseju se je vse začelo po željah slovenskih prvakov. Igra gol za gol in dobra predstava vratarja Gorazda Škofa pa sta vlivala prepotrebno samozavest varovancem Slavka Iveziča. Slovenski prvaki so imeli v prvem delu nekajkrat prednost dveh zadetkov, ob izteku 30. minute pa je Edi Kokšarov dosegel zadetek za izenačenje (18:18).

Izbranci Slavka Iveziča so naredili preveč napak, da bi se lahko veselili kakšne točke.
Izbranci Slavka Iveziča so naredili preveč napak, da bi se lahko veselili kakšne točke. FOTO: Damjan Žibert

V drugem delu smo prvi zadetek videli šele v 4. minuti nadaljevanja, ko je zadetek dosegel Dragan Gajič, nato pa še Miha Gorenšek in izgledalo je, da bodo pivovarji prvi, ki bodo ugnali Gudme v letošnji sezoni Lige prvakov. Nato pa so nastopile črne minute v Odenseju. Gostiteljem je uspelo narediti delni izid 6:1, glavni akter zgodbe pa je bil Mikkel Hansen. Celjani so bili popolnoma na tleh, a v zadnjih minutah tekme, ko je izgledalo, da imajo varovanci Ulfa Schevferta zmago v rokah (32:29) so Ivezičevi izbranci naredili delni izid 3:0 in s tako priigrali možnost za morebitno presenečenje.

V želji po dobrem rezultatu so nekdanji evropski klubski prvaki iz Celja naredili preveč napak, da bi se lahko veselili točke, gostitelji pa so to s pridom izkoristili in si priigrali še kako pomembno zmago (34:33). Najboljši strelec tekme je bil ruski reprezentant, ki nosi rumeno-zeleni dres Edi Kokšarov, dosegel pa je 11 zadetkov.

GOG Gudme - Celje Pivovarna Laško 34:33 (18:18)

SORODNI ČLANKI

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

mega352414
24. 02. 2008 17.41
Sem gledu sam drugo polovico ampak čisti polom! Enkrat so dvakrat jim kr u roke podal...