Formula 1

Vettel je rojen za šampiona

London, 17. 12. 2008 10.06 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Sedmkratni svetovni prvak formule ena Michael Schumacher je napovedal uspešno kariero svojemu mlajšemu kolegu dirkaču Sebastianu Vettelu.

Legendarni Schumi kar ni mogel prehvaliti mladega talentiranega nemca. Pravi, da ima Vettel vse, da postane v bližnji prihodnosti svetovni prvak v formuli ena.

Vettel je na koncu letošnje sezone prestopil iz ekipe Tora Rossa v ekipo Red Bull, kar bi se lahko potrdilo za dobro odločitev. Vseeno pa bo za osvajanje konkretnih titul potreben še vsaj en prestop in sicer v eno izmed najboljših moštev formule ena.

Simpatični Sebastian Vettel je povedal: Pred nami je ogromno dela, vendar kljub temu smo pripravljeni vztrajati in delati trdo, da bi na koncu bilo vse tako kot si želimo.

Naj spomnimo, da je Vettel v tej sezoni na Veliki nagradi Italije postal najmlajši zmagovalec Grand Prix dirke v zgodovini formule ena. Kot vse kaže pa še zdaleč ni to njegova zadnja zmaga.


KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.