Formula 1

Rosbergove sladke skrbi

Monte Carlo, 07. 09. 2009 08.55 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Dirkač ekipe formule 1 Williams Nico Rosberg pravi, da je prejel kar nekaj ponudb ekip, ki se zanimajo za njegove dirkaške usluge, odločitev pa bo sprejel v prihodnjih tednih.

Kralj petkovih prostih treningov
Kralj petkovih prostih treningov FOTO: Reuters

Sina Kekeja Rosberga, svetovnega prvaka iz leta 1982, v zadnjem času najpogosteje povezujejo z McLaren-Mercedesom, kjer naj bi se razšli s Heikkijem Kovalainenom. Poganjanja naj bi potekala že ves pretekli mesec, v lov na Nemca pa se naj bi podalo tudi moštvo Brawn GP, kar je v pogovoru za nemško tiskovno agencijo dpa posredno priznal tudi 24-letni dirkač: “Pogovori z zainteresiranimi ekipami še potekajo in nič še ni dogovorjenega. Ena ekipa ima prednost, a na mizi sta vsaj še dve ponudbi,” je povedal Rosberg, ki je v dosedanjem poteku sezone zbral 30,5 točke in ki se skoraj zagotovo poslavlja od Williamsa.

Moštvo iz Grova pa bo v prihodnji sezoni poleg z novim dirkačem nastopala tudi z novim motornim opremljevalcem, saj je zaprosilo Toyoto za predčasno prekinitev pogodbe, namesto Japoncev pa naj bi Williamsove dirkalnike spet poganjali Renaultovi motorji.

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Davorin Debelak
08. 09. 2009 07.28
sam k meclarnu ne!!! Raje podpiši za force indijo :)
mark50
07. 09. 2009 16.40
Naj pride h meclarnu. kovalainen res ni za šampionsko ekipo. je bolj ziheraški šofer. od njega prvi voznik nima veliko pomoči. Žal ! z rosbergom in hamiltonom se bo pa dramatika F1 povečala. UPAM VSAJ ! hehe !