Formula 1

Rosberg: Za sezono 2010 imam tri možnosti

Budimpešta, 24. 07. 2009 10.44 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Nico Rosberg je spregovoril, v katerih moštvih se vidi v prihodnji sezoni. Svojo izbiro je skrčil na McLaren, BMW in Williams.

Nico se že spogleduje s sedežem za prihodnjo sezono.
Nico se že spogleduje s sedežem za prihodnjo sezono. FOTO: Reuters
24-letni Nemec, ki že četrto sezono dirka za ekipo Franka Williamsa, naj bi po številnih namigovanjih ob koncu leta prestopil bodisi k BMW Sauberju bodisi k McLaren Mercedesu. "Z mojega vidika sta McLaren in BMW zanimivi možnosti za prihodnjo sezono," je Nico Rosberg priznal v Budimpešti. Williamsov dirkač je še dodal, da obstaja tudi velika verjetnost, da pri ekipi iz Grova ostane še peto leto zapored.

Nemec poleg ekip BMW in McLaren razmišlja tudi o podaljšanju pogodbe z Williamsom.
Nemec poleg ekip BMW in McLaren razmišlja tudi o podaljšanju pogodbe z Williamsom. FOTO: Reuters

"Ena izmed možnosti je podaljšanje pogodbe z Williamsom, saj v zadnjem času zares trdo delamo." Nemec se je na zadnjih petih dirkah vsakokrat vpisal med dobitnike točk, na zadnji dirki v Nemčiji pred dvema tednoma pa je cilj prečkal četrti. "Williams je trenutno tretja najmočnejša ekipa v formuli 1 poleg Ferrarija. To je zelo dobro mesto, zato razmišljam tudi o podaljšanju pogodbe."

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

mark50
24. 07. 2009 20.17
3.ekipa? teško bi to sprejel . keri pa je brawn pa redbul? bi pa verjetno bil dober v mclarnu. bi se s hamijem dajala. bi si želel da pride k mclarnu. samo se kovalainen prebuja. vsaj na treningih. pa na zadnji dirki tudi ni bil tako slab. če bo stopnjeval formo ga sigurno ne bodo zamenjali.
traktorcek
24. 07. 2009 12.14
Ostani kjer si
wrfff
24. 07. 2009 11.27
Come to McLaren ;)