Formula 1

Nelsinho ostaja miren

Ljubljana, 02. 06. 2008 19.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Nelson Piquet ml., dirkač formule ena moštva Renault, v letošnji sezoni še ni odpeljal kakšne izjemne dirke, zato so šefi moštva vse bolj nemirni.

Nelson Piquet upa na solidno predstavo v Montrealu.
Nelson Piquet upa na solidno predstavo v Montrealu. FOTO: Reuters

Ravno nasprotno pa je vedenje brazilskega dirkača Nelsona Piqueta - Nelsinha. Mladenič se zaveda, da zaenkrat še ni pokazal svojega pravega dirkaškega obraza, a kaj kmalu naj bi bilo drugače.

Šefi Renaulta mu očitajo kar nekaj osnovnošolskih napak, jezni pa so bili tudi po veliki nagradi Monaka v Monte Carlu, kjer je povzročil nesrečo. "V Montrealu bo zgodba čisto drugačna. Prepričan sem, da bom odpeljal solidno dirko in osvojil kakšno točko,“ je predstavnikom sedme sile zaupal novinec v dirkaški srenji.

V boljše predstave je prepričan tudi direktor razvoja motorjev pri Renaultu Pat Symonds. Meni, da bo v Montrealu Piquet naredil korak naprej.



KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

_sly_
03. 06. 2008 10.50
Renault je letos slab, upam da bo v sredini sezono bolje kazalo. Go alonso
GLAVNI
02. 06. 2008 20.08
V Monacu je bil dober, zafukali so pa ga inženirji, ki so mu tri kroge prehitro dali na bolid suhe gume. Mislim, da je razočaranje v Monacu bilo neopravičena.