Formula 1

Heidfeld se je odločil za dieto

Ljubljana, 10. 03. 2009 11.04 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Nick Heidfeld, ki je že sicer eden od najlažjih dirkačev v paddocku formule ena, je pred začetkom sezone izgubil še poltretji kilogram.

Heidfeld je z 58 kilogrami najlažji dirkač v paddocku formule ena.
Heidfeld je z 58 kilogrami najlažji dirkač v paddocku formule ena. FOTO: Reuters

Dirkač BMW Sauberja, ki je bil v ponedeljek na prve dnevu testiranj v Barceloni najhitrejši, danes tehta le še 58 kilogramov. Ob Nemcu je izjemno lahek tudi Ferrarijev dirkač Felipe Massa, ki mu tehtnica kaže enako. Tako Heidfeld kot Massa bosta med dirkači letos največ pridobila, saj bodo zaradi KERS dirkalniki letos precej težji. "Nikdar v življenju nisem štel kalorij,“ je povedal Heidfeld. "Pozimi pa sem pazil, da sem zaužil čim manj ogljikovih hidratov in maščobe, treniral pa sem trdo kot še nikoli,“ je dodal 31-letnik.

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

gogi_
10. 03. 2009 17.01
ja itak da rdeči obvladajo burek če so pa navadni slaščičarji.že sedaj me zanima kako boste opravičili popolen polom ferarija in njihov bankrot v prvi polovici sezone.malo preglejte tuje forume pa vam bo vse jasno.vaš kavalino rampante po popante della mama
mmodel032
10. 03. 2009 11.38
Proti rdečim nima za burek! A ja -prvi!!