Šport

Dragocene noge

Los Angeles, 13. 01. 2007 12.29 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
STA/Reuters
Komentarji
3

Lepi David Beckham bo v ZDA vsak teden zaslužil najmanj milijon ameriških dolarjev.

Trener Reala je dejal, da David Beckham ne bo več igral za njegov klub, čeprav mu pogodba s španskim kraljevim klubom poteče šele junija letos.
Trener Reala je dejal, da David Beckham ne bo več igral za njegov klub, čeprav mu pogodba s španskim kraljevim klubom poteče šele junija letos. FOTO: Reuters

Angleški nogometaš David Beckham po podpisu petletne pogodbe z ameriško ekipo Los Angeles Galaxy ne bo več igral za Real Madrid, je zatrdil trener Reala Fabio Capello. ''Beckham bo še treniral z ekipo, vendar pa ne bo igral,'' je dejal.

Srečna številka?

31-letni David Beckham naj bi v svoji novi ekipi nosil številko 23. Z njo je Michael Jordan v ekipi Chicago Bulls v severnoameriški ligi NBA osvojil šest naslovov prvaka. "Sem velik ljubitelj košarke in Michaela Jordana. Zame bi bila velika čast, če bi v MLS lahko nastopal s številko, ki je povezana s tem legendarnim športnikom," je dejal.

Beckham bo za pogodbo dobil 250 milijonov ameriških dolarjev. Alexi Lalas, nekdanji ameriški reprezentant in sedanji glavni manager Galaktikov iz Los Angelesa, je dejal, da Beckhamu zaenkrat niso dodelili še nobene številke, ter dodal, da bo imel angleški zvezdnik pri tem zelo pomembno besedo.

SORODNI ČLANKI

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Tonček Balonček
13. 01. 2007 16.46
Sa ravno to, naj o njem pač pišejo na Kitajskem in zastonj talajo maljice z njegovo podobo.
Rijad Proši?
13. 01. 2007 16.02
Beckham je ime ki je uspešna tržna znamka. Real je na dvo tedenskem gostovanju po Kitajski, v celoti izplačal takratno Beckhamovo kupnimo v pičlem tednu dni, samo od prodaje dresov z njegovim imenom. Drugače pa se veliko nogometnih strokovnjakov strinja, da je kot nogometaš pomankljivih kvalitet, vendar, vrhunski klubi tržijo njegovo ime in mastno zaslužijo.
Tonček Balonček
13. 01. 2007 15.32
Ali Beckhamov menažer plačuje časopisom in drugim novinarjem, da stalno pišejo o njem. Nihče ne gleda na igrišču, igra relativno slabo, o njem, njegovih rokah, nogah, ženah itd. pa pišejo kot o najpomembnejšem človeku na tem planetu. Formula 1, Evrovizija in Beckham, to so top teme naših medijev.Na podlagi tega si vsakdo lahko predstavlja ta poden sedme sile.