Šport

Deco nezadovoljen v Barceloni

Ljubljana, 27. 12. 2007 14.14 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Vezni igralec Barcelone, Deco, je vse bolj nezadovoljen s svojim statusom na Camp Nouvu in razmišlja, da bi zapustil klub.

Deco je vse bolj nezadovoljen v Barceloni.
Deco je vse bolj nezadovoljen v Barceloni. FOTO: Reuters

Portugalski reprezentant Deco je vse bolj nezadovoljen s svojim statusom v ekipi Barcelone. Zato razmišlja, da bi zapustil katlonsko moštvo. "Ko sem prestopil v Barcelono so se mi ustvarile življenjske sanje in ne bom lagal, da nisem navezan na svoj klub. Ampak, če se nekaj ne bo spremenilo oz. če ne bomo osvojili nobene lovorike se bom poslovil od Barcelone," je dejal Deco.

Kljub temu, da Deco v Barceloni že nekaj časa ni prva violina pravi, da to ni razlog njegovega odhoda. "Želel bi si, da bi me v klubu spoštovali ne glede na to ali igram ali ne. Če bom videl, da me ekipa potrebuje bom ostal v nasprotnem primeru, pa se bom poslovil," je dejal Deco.

Deco je za konec še dodal, da je že govoril tudi s trenerjem Frankom Rijkaardom, s katerim pa se zaenkrat nista dogovorila še nič konkretnega.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.