Šport

Cristiano že zapravlja

Manchester, 07. 02. 2008 12.07 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Cristiano Ronaldo je naziv najbolje plačanega nogometaša angleške premierlige proslavil na ustrezen način.

Cristiano Ronaldo je za hišo odštel štiri milijone evrov.
Cristiano Ronaldo je za hišo odštel štiri milijone evrov. FOTO: Reuters

Portugalski nogometni veleum Cristiano Ronaldo se je pri manchesterskih delodajalcih dogovoril za novo tedensko plačo, ki sicer odslej znaša kar 140 tisoč funtov. S tem je postal tudi najbolje plačan nogometaš angleške premierlige.

Portugalski reprezentant pa je novo plačo že vnovčil. Kupil je namreč trinadstropno vilo s petimi spalnicami, notranjim bazenom, jacuzzijem, savno in kinom.

Nova pridobitev je Portugalca stala štiri milijone funtov, spomnimo pa, da je Cristiano v času igranja v lizbonskem Sportnigu stanoval v večstanovanjski hiši.

Ronaldo: najboljši na svetu sem in pika!

Portugalec pa se je izkazal še za nadvse bahavega fanta. Resda se večina nogometnih strokovnjakov in navdušencev strinja z oceno, da je napadalec Manchester Uniteda med najboljšimi nogometaši na svetu, toda to, da se kar sam kuje med zvezde, mu prav gotovo ne gre šteti v dobro. Morda pa je portugalski reprezentant še naprej užaljen, saj je navkljub fantastičnim igram v letu 2006 in doseženimi 27 goli v dresu „Rdečih vragov“ ostal brez laskavega naslova najboljšega nogometaša leta, zlata žoga pa je odšla v roke Brazilca Kakaja. "Ni mi potrebno dokazovati, da sem enostavno najboljši na svetu. Nisem si predstavljal, da bom že pri svojih 23 letih dosegel tako visok nivo. Brez lažne skromnosti si pač moram priznati, da sem najboljši,“ še pove nogometni čarovnik, ki še naprej obljublja, da bo v naslednjih letih svoje bogato znanje kazal tudi v španskih nogometnih klubih. „Zaenkrat še ne, toda slej ko prej se bom podal v enega od gigantov. Še prej pa bom z Manchestrom osvojil še kakšen naslov,“ zaključuje Portugalec.
Portugalski nogometaš ima o sebi visoko mnenje.
Portugalski nogometaš ima o sebi visoko mnenje. FOTO: Reuters

SORODNI ČLANKI

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

risbo100@gmail.com
07. 02. 2008 19.42
čisto nič napačnega ni povedal....zamene je on eden izmed najboljših če ne celo najboljši...
jure.jurij@gmail.com
07. 02. 2008 16.14
Očitno zanj rek: Dobro blago se samo hvali velja tudi dobesedno. Samo upajmo, da tudi njega ne pogubi kkšna Victoria Beckham.