Šport

Capello ni za selektorja

Milano, 08. 12. 2007 16.26 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Športni direktor Real Madrida Predrag Mijatović je dejal, nekdanji trener Reala Fabio Capello ni primeren kanidat za angleško klop.

Športni direktor Reala na klopi Anglije ne vidi Fabia Capella.
Športni direktor Reala na klopi Anglije ne vidi Fabia Capella. FOTO: Reuters

Športni direktor španskega nogometnega velikana Reala iz Madrida in nekdanji jugoslovanski reprezentant Predrag Mijatović je dejal, da Fabio Capello ne bi bil pravšnji za mesto selektorja angleške reprezentance.

"Menim, da Capello ni ustvarjen za selektorski položaj. On je idealen klubski trener, ki rad dela z igralci iz dneva v dan, tega pa v reprezentanci ne bi mogel. Morda me bo demantiral, a svojega mnenja ne bom spremenil," je za milanski športni časnik dejal Črnogorec.

Angleški mediji Capella omenjajo kot možnega kandidata za mesto selektorja angleške nogometne reprezentance. Poleg italijanskega strokovnjaka so glavni kandidati še Portugalec Jose Mourinho, Italijan Marcello Lippi, Irec Martin O'Neill in Nemec Jürgen Klinsmann.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

skyline4
08. 12. 2007 20.13
Anglijo bi moral (in verjetno bo) voditi Mourinho