Borilni športi

Fight of Nations [TM]: Izguba kilogramov, kuhanje in obisk legende

Zagreb, 09. 08. 2024 20.00 | Posodobljeno pred 31 dnevi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Edinstven borilni resničnostni šov Fight of Nations [TM]: Pot do zmage se nadaljuje s četrto epizodo, v kateri nas čaka nov obračun. Tokrat sta na vrsti za borbo Marko Ančić in Stevan Đurđević, ki se bosta morala še prej tem spopasti s skupnim tekmecem: tehtnico. Borce bo v vili obiskal tudi prav poseben gost, ki mu borbe v največjih organizacijah niso tuje.

Po treh epizodah se resničnostni šov Fight of Nations [TM]: Pot do zmage počasi začenja razpletati. Med borci so se spletla prijateljstva, a kljub temu občasno med njimi zavre. Tokrat bosta v kletko stopila Marko Ančić in Stevan Đurđević, ki bosta morala najprej opraviti z najbolj neprijetnim opravilom v borilnih športih, to je hitro izgubo kilogramov, pri kateri jima bodo pomagali tako sotekmovalci kot tudi trenerja.

Marko Ančić in Fran Luka Đurić
Marko Ančić in Fran Luka Đurić FOTO: FNC

Po neprijetnem opravilu pa bo borce čakal nov izziv. Ljubiteljem mešanih borilnih veščin dobro poznani gost jim bo namreč naložil novo nalogo: kuhanje. Ekipi bosta morali določiti glavnega kuharja, gost pa bo jed nato tudi ocenil in zmagovalna ekipa bo dobila točko. Po treh epizodah je sicer rezultat 2:1 za Hrvaško, a vse lahko spremeni borba Ančića in Đurđevića. Spomnimo, da zmaga po sodniški odločitvi prinaša točko, zmaga s predčasnim zaključkom pa dve točki.

Vojo Katanović in Stevan Đurđević
Vojo Katanović in Stevan Đurđević FOTO: FNC

V četrti epizodi lahko tako ekipa Srbije točkovni seštevek obrne sebi v prid, lahko pa Hrvaška še poveča prednost. Kdo boljše kuha, kdo bo dobil borbo in kdo bo borce obiskal v vili? Odgovor na ta vprašanja boste dobili v četrti epizodi, ki bo že v soboto na voljo na VOYO!

Fight of Nations: Pot do zmage

 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.