Borilni športi

Fight of Nations [TM]: Bowling, drugi polfinale in obisk deklet

Zagreb, 30. 08. 2024 17.41 | Posodobljeno pred 15 dnevi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Edinstven borilni resničnostni šov Fight of Nations [TM] se počasi zaključuje. A to pomeni le, da je napetost v hiši vse višja in višja. Ekipa Srbije namreč mora zmanjšati točkovni zaostanek za ekipo Hrvaške, hkrati pa je po prvem polfinalu čas še za drugo polfinalno borbo. To pa ni vse, kar se je zgodilo v zadnji epizodi, saj so bili fantje ob samem koncu deležni tudi majhnega presenečenja.

Po treningu z nekdanjim UFC-jevim borcem Darkom Stošićem v šesti epizodi ter legendo hrvaškega kikboksa Antoniom Plazibatom, bodo fantje v sedmi trenirali z bodočim UFC-jevcem Ivanom Erslanom, ki jim bo dal nekaj še kako uporabnih nasvetov in jim tudi pokazal nekaj tehnik iz njegovega repertoarja.

Ivan Erslan
Ivan Erslan FOTO: FNC

Pred drugo polfinalno borbo so se fantje kot vselej so se fantje pomerili v ekipnem izzivu, ki je tokrat potekal v bowling dvorani in je imel prijateljski naboj, saj je ekipa Hrvaške že pred zadnjo epizodo pobegnila na udobnih 7:3. A to ni spremenilo dejstva, da je šlo v drugem polfinalu še kako zares. V kletko sta tokrat stopila Marko Ančić ter Uroš Mitić in prvič v letošnjem resničnostnem šovu je prišlo do predčasnega zaključka borbe. Komu je uspelo zmagati in si zagotoviti finalno borbo si lahko od soboto dalje ogledate na VOYO!

Za konec šova pa so fantje v hišo dobili še nenapovedan obisk, ki so se ga zelo razveselili ...

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.