Šport

Beckhamov debi

Washington, 10. 08. 2007 08.47 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

David Beckham je odigral prve minute v ameriški nogometni ligi in zelo razveselil že precej nejevoljne navijače.

Prve minute Beckhama na tekmi ameriške nogometne lige
Prve minute Beckhama na tekmi ameriške nogometne lige FOTO: Reuters


Omenjeni igralec zvezne vrste je na tekmi svojega kluba proti D.C. Unitedu iz Washingtona, ki ga je moštvo iz Kalifornije sicer izgubilo z 1:0, odigral zadnjih dvajset minut srečanja.

Navijači in predvsem navijačice so ga končno dočakali, a kaj, ko je bila njegova predstava bolj bleda
Navijači in predvsem navijačice so ga končno dočakali, a kaj, ko je bila njegova predstava bolj bleda FOTO: Reuters

Beckham je v igro prišel v 72. minuti, ko je njegovo moštvo že zaostajalo za zadetek. Rezultat pa vendarle ni bil v ospredju, saj je več kot 45.000 navijačev na razprodanem stadionu RFK v Washingtonu čakalo le na prvi dotik Beckhama z žogo. Beckham na tekmi sicer ni odigral vidne vloge, ker naj bi še vedno čutil posledice poškodbe gležnja.

"Moj gleženj je še vedno zelo občutljiv in mislim, da bo tak še kar nekaj časa, saj gre za poškodbo, ki se zelo težko in počasi zdravi," je svojo bledo predstavo opravičeval popularni "Becks".

Beckham je sicer že zaigral v dresu LA Galaxyja, in sicer na prijateljski tekmi proti londonskem klubu Chelsea, 22. julija.

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

l007
10. 08. 2007 15.44
pogacam, caruješ ;)
pogacam2@mail.amis.net
10. 08. 2007 11.11
ena bogata *********** k ne ve kje je slovenija mi pa mormo met polne cajtnge tega, a ma njegova žena umetne al so naravni alpa če se mu je zataknla čebula od hamburgerja prejšn tedn med prednja sekalca....
gaby@bejbika.net
10. 08. 2007 10.43
oh kaj bi mi brez Beckhama.