Šport

Beckham skupaj s Capellom

London, 24. 12. 2007 16.09 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

David Beckham je dejal, da se veseli sodelovanja z novim selektorjem angleške izbrane vrste, Italijanom Fabiom Capellom.

Angleški nogometni zvezdnik David Beckham je dejal, da se veseli sodelovanja z novim selektorjem angleške izbrane vrste Italijanom Fabiom Capellom. Beckham, ki je za Anglijo zbral 99 nastopov in resno računa na jubilejni stoti vpoklic na februarski prijateljski tekmi s Švico, je Capellovo delo ocenil kot zelo dobro in izrazil upanje, da bo Italijan tudi zanj našel mesto v ekipi.

Beckham si želi sodelovanja s Capellom.
Beckham si želi sodelovanja s Capellom. FOTO: Reuters

Beckhamova gorečnost je zanimiva predvsem zato, ker je bil prav Capello tisti, ki je v prejšnji sezoni vrgel angleškega zvezdnika iz prvega moštva madridskega Reala, nakar se je "Becks" odločil za bogato plačano selitev v ameriško ligo MLS. Toda Beckham se je nato z dobrimi igrami vrnil na sceno in bil na koncu eden najzaslužnejših, da so se v Madridu veselili naslova prvaka v sezoni 2006/07.

"V razmerju med mano in trenerjem so bili seveda vzponi in padci, toda na koncu me je vrnil v moštvo, ker je verjel vame. To je pomenilo izreden konec sodelovanja zame in kar razočaran sem bil, ko so ga odpustili," je dejal Beckham in nato popihal na dušo trenerju, ki je pred desetimi dnevi na klopi angleške izbrane vrste nasledil odpuščenega Steva McClarna: "Fabio je eden od trenerjev, s katerim si želi sodelovanja vsak nogometaš. Upam, da je v njegovih načrtih prostor tudi zame."

Capello na uradni predstavitvi 17. decembra še ni želel govoriti o tem, ali bo 32-letni član losangeleškega Galaxyja dobil prostor v reprezentanci.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.