Šport

Beckham si želi na svetovno prvenstvo

Ljubljana, 18. 11. 2007 13.07 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Zvezdnik angleške nogometne reprezentance David Beckham še ne razmišlja, da bi končal z igranjem za izbrano vrsto Anglije.

David Beckham je v petek na prijateljski tekmi proti Avstriji zabeležil že svoj 98. nastop v dresu izbrane vrste Anglije in kot pravi si želi to številko le še povečati.“Ne vidim razloga, da bi prekinjal svojo reprezentančno kariero. Svetovno prvenstvo v Južni Afriki leta 2010 je moj novi cilj in hkrati tudi izziv. Vedno bom na voljo svoji reprezentanci ne glede na to, da sem zapustil evropski nogomet,“ je dejal Beckham.

David Beckham si želi igrati tudi na Svetovnem prvenstvu leta 2010.
David Beckham si želi igrati tudi na Svetovnem prvenstvu leta 2010. FOTO: Reuters

Čeprav bo Beckham leta 2010 star že 35 let se mu zdi, da to ne predstavlja nobenega problema. „Kljub temu, da nekateri menijo, da sem prekmalu zapustil evropski nogomet vem, da sem se pravilno odločil. Še naprej igram na vrhunski ravni in verjamem, da ne bom imel težav z fižično pripravljenostjo, ki jo tako veliko tekmovanje zahteva,“ je še dejal Beckham.

Pred letom 2010 pa si morajo Angleži zagotoviti še nastop na Evropskem prvenstvu prihodnje leto v Avstriji in Švici.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.