Šport

Beckham ostaja v Madridu

Madrid/München, 28. 08. 2006 12.54 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Angleški nogometaš David Beckham je za dve leti podaljšal pogodbo z madridskim Realom.

Predsednik španskega nogometnega velikana Ramon Calderon je v pogovoru za televizijsko postajo Television Espanola dejal, da bo 31-letni Beckham na Santiagu Bernabeo ostal vsaj do junija 2009.

Nekdanji kapetan angleške nogometne reprezentance David Beckham
Nekdanji kapetan angleške nogometne reprezentance David Beckham FOTO: Reuters


Calderon je na vprašanje, ali so najpomembnejšo vlogo pri tej odločitvi odigrali komercialni razlogi, dejal, da je do podaljšanja prišlo zaradi športnih razlogov, a da je pomemben tudi marketing. Tehnični komite je odobril podaljšanje pogodbe z Angležem, ki ima sicer veljavno pogodbo z Realom še do konca sezone 2006/07.

Van Bommel dokončno pri Bayernu

Iz vodstva nemškega nogometnega prvaka münchenskega Bayerna so sporočili, da so se s špansko Barcelono dogovorili za prestop nizozemskega reprezentanta Marka van Bommela. Van Bommel, ki naj bi v Bayernu zapolnil vrzel, ki se je pojavila z odhodom nemškega reprezentanta Michaela Ballacka k londonskemu Chelseaju, je z nemškim velikanom podpisal triletno pogodbo. Prestop 29-letnega Nizozemca naj bi bil vreden približno šest milijonov evrov, svoj nemški prvenec pa naj bi van Bommel doživel 9. septembra na tekmi nemškega pokala.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.