Šport

Beckham odhaja, Beckham ostaja

Madrid, 10. 01. 2007 13.34 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
Avtor
Reuters/STA
Komentarji
0

Navedbe, da v madridskem nogometnem klubu Real ni več prostora za Beckhama, je njegov predstavnik zanikal.

Bo Becham zapustil Španijo?
Bo Becham zapustil Španijo? FOTO: Reuters
Ugibanja o tem, ali je v Realu še prostor za Beckhama, niso nova. Angleža je namreč na izhodna vrata postavil že trener kraljevega kluba Fabio Capello, domnevno napačno interpretirala izjava športnega direktorja kluba Predraga Mijatovića pa naj bi to le potrdila.

Potem ko je vse kazalo, da se za angleškega nogometnega zvezdnika Davida Beckhama kariera v belem dresu zaključuje, je njegov predstavnik za stike z javnostjo navedbe zanikal. Povedal je, da so na televizijski postaji Sky Italia napačno prevajali telefonski pogovor s športnim direktorjem madridskega Reala Predragom Mijatovićem, ki naj bi, kot so poročali, dejal, da z Bechamom ne bodo podaljšali pogodbe.

"Govoril sem s predstavniki Reala Madrid in povedali so mi, da je prišlo do zmede pri prevajanju pogovora z Mijatovićem," je zagotovil Beckhamov predstavnik. Poudaril je, da so galaktiki že sestavili novo pogodbo, o kateri se bodo začeli pogovarjati v naslednjih dveh dneh. Ponudili naj bi mu dveletno podaljšanje pogodbe. Od Beckhama, ki ga sedanja pogodba obvezuje še do konca junija, pričakujejo hitro odločitev.


Enaintridesetletni nekdanji kapetan Anglije naj bi že dobil nekaj ponudb za nadaljevanje kariere, med drugim tudi možnost prestopa v Inter iz Milana. Poleg Beckhama, ki je izrazil željo, da bi kariero končal v Realovem dresu, naj bi se v kraljevem klubu želeli "znebiti" tudi kapetana Raula, Ronalda, Antonia Cassana in še nekaterih drugih.

Ronaldo z Ačimovičem?

Se bo Ronaldo preselil v Ačimovičev klub?
Se bo Ronaldo preselil v Ačimovičev klub? FOTO: Reuters

Se bo brazilski nogometni zvezdnik Ronaldo, trenutno še član Reala iz Madrida, v letu 2007 preselil v Savdsko Arabijo? Španski mediji poročajo, da želi Brazilca v svojih vrstah moštvo Al-Ittihad iz Džide, kjer igra tudi slovenski reprezentant Milenko Ačimovič. Arabci so Špancem že ponudili 20 milijonov evrov odškodnine.

Kako se bo živahni 30-letni Ronaldo navadil na pogoje v Savdski Arabiji, če bo odšel tja, je moč le ugibati. Pri novem življenjskem slogu bi mu lahko pomagal nekdanji soigralec v Realu Luis Figo, če bi seveda držale govorice, da se poleti seli k omenjenem arabskem klubu. V Al-Ittihadu so namreč zatrjevali, da je Figo z njimi že podpisal pogodbo, v milanskem Interju, katerega barve brani Portugalec, pa so vse zanikali.

SORODNI ČLANKI

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.