Šport

Beckham ima težave z gležnjem

Los Angeles, 17. 07. 2007 17.33 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Nogometaš David Beckham je že na prvem treningu po prihodu v Los Angeles obnovil poškodbo gležnja.

Angleški nogometni zvezdnik najverjetneje ne bo igral na sobotni tekmi z angleškim Chelseajem
Angleški nogometni zvezdnik najverjetneje ne bo igral na sobotni tekmi z angleškim Chelseajem FOTO: Reuters


David Beckham
, novi član moštva Los Angeles Galaxy, bržkone ne bo mogel nastopiti na sobotni premierni tekmi z angleškim Chelseajem, so sporočili iz ameriškega kluba. Angleški nogometni zvezdnik je namreč že na prvem treningu po prihodu v Los Angeles obnovil poškodbo gležnja.

Težave z levim gležnjem je Beckham prvič začutil 6. junija, ko je po daljšem času vnovič nastopil za angleško reprezentanco v kvalifikacijah za evropsko prvenstvo, ki bo prihodnje leto v Avstriji in Švici. Poškodbo je obnovil tudi na zadnji tekmi španskega prvenstva, ki je bila na sporedu 11 dni pozneje.

"Gleženj je precej otočen, vseeno pa upamo, da bo hitro okreval, tako da bo lahko odigral vsaj del tekme," je dejal Frank Yallop, trener Los Angeles Galaxy.

SORODNI ČLANKI

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

jrainer@siol.net
18. 07. 2007 15.09
Maček v žaklju za 250 mio dolarjev.
rastafari@email.com
18. 07. 2007 13.19
Becks zna špilat, o tem ni dvoma. Zaveda se pomoje tud, da gre njegova kariera h koncu in do takrat bo nagrabil kar se da.
hot-shot69
18. 07. 2007 00.02
Sj vem da sm že ene 10x napisov to pod članki od Bechama, sam morm še enkrat :) A je kdo gledov Špansko ligo letos, a ni Beks dajal take podaje, da je Van Nistelrooy samo nogo al pa glavo nastavu, pa zaradi tega postal PICHICHI??? Res je, da na velik šminkira, samo če vam gre to na živce ne morete rečt, da je slab nogometaš. Možno je pa tud, da nimate pojma o nogometu...
rokafix@volja.net
17. 07. 2007 23.02
haha seveda je tam samo zaradi denarja ne pa zaradi igranja.Boli njega za tekme,samo da lahko šminkira.
Mali Suzenj
17. 07. 2007 21.08
pa le naj pove da je victoria rekla da morata ostati še malo v blišču preden se začne (spet) sramotit na zelenicah!!!!