Šport

Adriano spet doma

Ljubljana, 20. 12. 2007 11.21 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
STA, M.F.
Komentarji
0

Brazilski nogometni napadalec italijanskega Interja Adriano bo za šest mesecev zapustil lombardijsko prestolnico in se kot posojen igralec preselil v Sao Paulo.

Temnopolti nogometaš italijanskega Internazinala Adriano se bo kot posojen igralec preselil v domovino, kjer bo branil barve moštva Sao Paulo, je sporočil njegov zastopnik Gilmar Rinaldi. Petindvajsetletni južnoameriški napadalec, tudi član kariok, je blestel pri Parmi, pri milanskemu Interju pa mu ni šlo vse po načrtih.

Brazilec Adriano (desno) bo drugi del sezone igral za Sao Paolo.
Brazilec Adriano (desno) bo drugi del sezone igral za Sao Paolo. FOTO: Reuters

V zadnjih dveh zmagovitih sezonah na domačem prizorišču je izgubil mesto v milanskem moštvu, za nameček pa njegovi odnosi s trenerjem Robertom Mancinijem niso ravno zgledni. Adriano je poklicno nogometno pot začel pri moštvu Flamengo iz Rio de Janeira, leta 2001 pa se je preselil na Apeninski polotok.

Inter ga v prvih dveh sezonah posodil Fiorentini in Parmi, leta 2004 pa se je vrnil na San Siro. Na veliko žalost privržencev nerazzurrov je le občasno zablestel na zelenih igriščih.

SORODNI ČLANKI

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.