Tuja scena

Jessica Simpson zatrdila: Alkohola se nisem dotaknila že od leta 2017

Los Angeles, 07. 08. 2024 07.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Jessica Simpson, ki je s pitjem alkohola prenehala že skoraj sedem let nazaj, je zanikala govorice o ponovnem uživanju alkoholnih pijač. 44-letna modna oblikovalka se je odzvala na komentar oboževalca, ki je pod njeno nedavno objavo na družbenem omrežju zapisal, naj preneha s pitjem alkohola. "Od oktobra 2017 nisem imela želje, da bi se dotaknila alkohola in to je bila najboljša odločitev, ki sem jo sprejela zase in za svojo družino," je zapisala.

Pred kratkim je Jessica Simpson na družbeno omrežje objavila fotografijo ob praznovanju 11. rojstnega dne svojega sina Acea, ko je prejela nepovezan komentar od sledilca, ki je zapisal "Nehaj piti!" 44-letnica je kritiku hitro zaprla usta in oboževalcem zagotovila, da je še vedno na poti treznosti. "Od oktobra 2017 nisem imela želje, da bi se dotaknila alkohola in to je bila najboljša odločitev, ki sem jo sprejela zase in za svojo družino," je zapisala. "Hvala za vašo skrb, vendar ste me zelo narobe razumeli. Pošiljam vam ljubezen," je dodala. Po njenem odgovoru se ji je sledilec takoj opravičil in odstopil od svoje trditve.

Jessica Simpson
Jessica Simpson FOTO: AP

Igralka je tako trezna že skoraj sedem let. Leta 2021 je proslavila svoj napredek, medtem ko je na Instagramu delila odkrito fotografijo sebe iz prvega dne brez alkohola in podrobno opisala, kako se je počutila na začetku svoje poti treznosti. "Ta oseba zgodaj zjutraj 1. novembra 2017 je neprepoznavna različica mene same. Toliko sem morala odkriti in raziskati," je zapisala."Prav v tem trenutku sem vedela, da si bom dovolila vzeti nazaj svojo luč, zmagala nad mojo notranjo bitko s samospoštovanjem in se pogumno spopadla s tem svetom," je dejala in zaključila: "Morala sem prenehati s pitjem alkohola, ker sta zaradi tega moj um in srce krožila v isti smeri, in čisto pošteno sem bila izčrpana. Želela sem občutiti bolečino, da bi jo lahko nosila kot značko ponosa. Želela sem živeti kot vodja, ki prekine cikle in zaradi tega napreduje."

Takrat je zvezdnica dejala, da je alkoholizem tema, o kateri se ne govori dovolj pogosto, saj je za mnoge to še vedno tabu. "Pravo delo, ki sem ga morala storiti v svojem življenju je bilo, da sem sprejela svoje napake, bolečino, zlomljenost in samouničevanje," je takrat priznala. "Pijača ni bila problem. Jaz sem bila. Nisem se imela rada. Nisem spoštovala lastne moči. Danes jo. Pomirila sem se s strahovi in sprejela dele svojega življenja, ki so žalostni. Sem resnično iskrena in uživam v udobju svobode. Prosta sem," je tedaj sklenila.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

titomeni
07. 08. 2024 10.06
+0
Veliko let nazaj sem pogledal ene 2 dale nekega realitx shova ki ga je imela z mozem, predvsem zato ker mi je bila vizialno ena izmed lepših.. Ne poznam niti ene "zvezde" ki bi imela manj v glavi kot ona..