Tuja scena

Daniel Radcliffe na rdeči preprogi z dolgoletnim dekletom prvič po letu 2014

New York, 16. 03. 2022 13.44 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Igralec Daniel Radcliffe se je po skoraj osmih letih znova pojavil na rdeči preprogi s svojim dolgoletnim dekletom, Erin Darke. Zvezdniški par, ki skrbno skriva svojo zasebnost, se je začel sestajati leta 2012. Obiskala sta premiero filma The Lost City v New Yorku, v katerem je ob boku Sandre Bullock in Channinga Tatuma zaigral tudi Radcliffe.

Igralca Daniel Radcliffe in Erin Darke, ki sta par že nekaj let, se le redko pojavljata skupaj v javnosti, a kot kaže, sta se odločila za izjemo in se po letu 2014 znova pojavila skupaj na rdeči preprogi. Zvezdnika sta se udeležila premiere filma The Lost City v New Yorku, kjer sta skupaj stopila na rdečo preprogo in se postavila pred fotografske objektive. Nazadnje sta se na rdeči preprogi skupaj izpostavila leta 2014, ko sta se udeležila podelitve nagrad Tony.

Daniel Radcliffe in Erin Darke
Daniel Radcliffe in Erin Darke FOTO: Profimedia

Igralca sta se spoznala leta 2013, ko sta skupaj zaigrala v filmu Kill Your Darlings, kjer sta nastopila tudi v intimnem prizoru. "Nekega dne bo to zgodbo zelo zabavno pripovedovati najinim otrokom, zaradi stvari, ki jih najina lika počneta v filmu. Tudi midva sva se takrat šele spoznala in sva se zaradi najinih vlog morala takoj spogledovati," je zvezdnik leta 2019 povedal za revijo People.

Oktobra 2015 je v intervjuju za Playboy priznal, da to ni bila le igra, temveč je bila kemija med njima resnična: "Vsaj z moje strani. V scenariju je bil prizor, v katerem se moram nasmejati, jaz pa sem se v resnici smejal in v tistem trenutku nisem igral. Bila je tako zabavna in inteligentna. Takoj sem vedel, da sem v težavah."

Radcliffe je pred meseci, ko so se ob 20. obletnici znova zbrali zvezdniki franšize Harry Potter, priznal, da je bil v najstniških letih zaljubljen v soigralko Heleno Bonham Carter, ki pa je od njega kar 23 let starejša. Z zvezdnico sta razkrila, da ji je mlad igralec takrat poslal ljubezensko pismo, v katerem ji je razkril svoja čustva in si zaželel, da bi bil vsaj 10 let starejši.

 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.